Waar kom ik graag

Waar kom ik graag

Mijn huidige leveranciers:

Ik stap steeds meer over op biologische ingrediënten. Op dit moment bestaat ruim 90% van mijn ingrediënten al uit biologische producten. Het enige dat ik uiteindelijk niet biologisch in zal kopen is honing. Dit betrek ik via een lokale imker.

Havervlokken en havermout komt (via Odin) van de Meesters van de Halm. Hier ben ik erg blij mee, want dit betekent dat ik nu granola kan maken met biologische haver van Nederlandse bodem!

Speltbloem en meel betrek ik sinds kort ook biologisch via Odin. Dit wordt geteeld en gemalen in België;

Overige melen, kruiden, specerijen, zoet, noten en dergelijke komen ook van Odin. Dit is een onafhankelijke en zelfstandige coöperatie in biologische voeding. De manier waarop zij werken past erg bij mijn visie. Voedsel telen en maken met respect voor mens en dier.

Jam voor in mijn cadeaupakketjes komt van Akkie’s tuin uit Melderslo. Jam die ik gebruik in mijn recepten maak ik zelf.

Honing van imkerij Vandewatershof uit Melderslo;

Groente en fruit, via het Verskratje van People’s Farm . Groente wordt sinds voorjaar 2018 biologisch geteeld.