Taarten – Info

Taarten – Info

Let op: op dit moment is het niet mogelijk om een bestelling te plaatsen.

Ik maak taarten op bestelling, zonder fratsen, maar zeker niet alledaags. De taarten worden standaard gemaakt met speltbloem (van molen “Eendracht maakt macht” in Meterik) en roomboter (grasboter indien mogelijk). Ook probeer ik de hoeveelheid toegevoegde/geraffineerde suiker in het recept te beperken (hetzij door gebruik te maken van fruit of andere suikerbronnen zoals honing danwel door verrassende smaken of minder suiker). Verder werk ik zoveel mogelijk met lokale producten (denk bijvoorbeeld aan honing van een lokale imker en melk rechtstreeks uit de tank van een lokale biologische boer). En heb ik een voorkeur voor biologische ingrediënten indien ik iets niet lokaal kan verkrijgen.

Mijn specialiteit is het maken van cheesecakes. Niet te verwarren of te vergelijken met de Nederlandse kwarktaart overigens. Cheesecakes worden bereid met roomkaas en in zijn geheel gebakken in de oven. In Nederland nog niet zo bekend. Dit is echt een traktatie. Een cheesecake is wel vrij machtig: een klein stukje volstaat om heerlijk te genieten!

Zie mijn assortimentspagina voor meer informatie over het huidige assortiment. Op dit moment geldt er een afname van minimaal 3 taarten per bestelling.

Bestellingen dienen minimaal een week voor de aflevering van de taarten doorgegeven te worden.

In een straal van ongeveer 10km rondom Grubbenvorst bezorg ik de taarten gratis bij je thuis.

Zie contactpagina hoe je het beste contact met me op kunt nemen voor het plaatsen van een bestelling.

Omdat ik me kan voorstellen dat je eerst even wilt overleggen voordat je bestelt, kun je altijd vrijblijvend contact opnemen.

Ik ga zoveel mogelijk met de lokale seizoenen mee. Je zult bij mij dus geen aardbeientaart in december kunnen bestellen.

Heb je een allergie, laat het me weten, dan kijk ik in overleg wat mogelijk is. Soms kan ik een ingrediënt vervangen door iets anders. Ik heb echter maar 1 werkruimte, dus ik kan geen 100% vrij van garanderen.