Over mij

Over mij

Mijn naam is Liesbeth. Ik ben getrouwd en ik heb 3 kinderen (in de basisschool en middelbare school leeftijd). Van huis uit heb ik meegekregen om te koken zonder zakjes en pakjes. Dat principe passen mijn man en ikzelf ook toe in onze keuken. Ik heb als hobby altijd al graag gekookt en gebakken. De afgelopen jaren is mijn interesse in puur en onbewerkt eten gegroeid. Je kunt wel zeggen dat het is uitgegroeid tot mijn passie. Ik wil deze passie graag professionaliseren en delen. Na ruim 15 jaar in de IT gewerkt te hebben (de laatste jaren als Service Delivery Manager bij een international bedrijf) gooi ik het roer om en ga naast de activiteiten van “Eten zonder fratsen” ook weer studeren. Ik ga de HBO opleiding “Voeding en Dietetiek” volgen.

 Filosofie van Eten zonder fratsen

Koken en eten met als basis pure en onbewerkte producten. Hierbij heb ik een voorkeur voor lokale producten. Echt eten dus: zonder fratsen. Dat doe ik door het in de markt zetten van eerlijke producten. Waarbij ik veel werk met ingrediënten van biologische oorsprong. Met eerlijk bedoel ik: je weet wat erin zit en je begrijpt  wat het is. En als het kan, weet je waar het vandaan komt. Verder ontwikkel en deel ik recepten. Ik wil hierbij laten zien dat zelfmaken niet moeilijk hoeft te zijn en dat je hier veel voldoening uit kunt halen. Voeding is zoveel meer als vulling. Het voedt je lichaam, zorgt voor plezier en verbindt!

Wat kun je hier verwachten?

  • Producten die ik maak en verkoop (te starten met granola, koekjesmix en taart)
  • Recepten
  • Interessante weetjes/tips over puur en onbewerkt eten (volgt later)
  • Tips over restaurants/eetcafés/lunchgelegenheden/winkels of andere plaatsen waar aandacht is voor puur en onbewerkt of lokaal voedsel (volgt later).