Koekjesmix

Koekjesmix

Zelf lekkere koekjes maken, op een makkelijke manier? In mijn assortiment heb ik nu ook een koekjesmix. De mix zit in een glazen pot. Uit deze mix haal je gemiddeld 15 koekjes. Leuk om cadeau te doen! Maar ook leuk om zelf te maken of samen met de (klein) kinderen.

Aan de pot hangt een label met de aanwijzingen hoe je de koekjes dient te maken. Alleen een oven, kom en lepel volstaat :-).

Meestal dien je nog boter en een ei zelf toe te voegen. Ik streef ernaar om in mijn koekjesmixen een stuk minder toegevoegde suiker te gebruiken ten op zichte van een regulier recept.

Op dit moment heb ik 1 mix in het assortiment: Haverkoekjes. De mix bestaat in de basis uit speltbloem (van molen “Eendracht maakt macht” in Meterik), havermout (bio) en kokosbloesemsuiker (bio). Heerlijke stevige koekjes voor bij de koffie/thee of als tussendoortje.

 

Zie contactpagina hoe je het beste contact met me op kunt nemen om een bestelling te plaatsen.

Een pot haverkoekjesmix kost 4 euro.