Taarten – Assortiment

Zie Taarten-Info om algemene informatie over mijn taarten en bestelmogelijkheden te krijgen. Op dit moment hanteer ik een afname van minimaal 3 taarten per  bestelling.

 

Cheesecake

Cheesecake vruchten

Doorsnede 15cm
(8 stukjes)
Heerlijke NY style cheesecake met bodem van havermout, roomboter, amandelmeel, dadels en wat honing
Cheesecake gezoet met ruwe bio rietsuiker. Roomkaas van Nederlandse bodem (Lebo)

Topping naar keuze van diverse soorten vruchtenjam (blauwe bessen, kersen, aardbeien of lemon curd), zelfgemaakt of van kleine leveranciers.

Allergenen: gluten (haver), melk, ei, noten (amandel)
EUR 15,-
Chocolade cheesecake

Doorsnede 15cm
(8 stukjes)
Heerlijke NY style cheesecake met bodem van havermout, roomboter, amandelmeel, dadels en wat honing

Gemaakt met roomkaas (roomkaas van Nederlandse bodem: Lebo) en gesmolten chocolade (bio van Chocolatemakers).
Gezoet met kokosbloesemsuiker.Topping van chocolade.

Allergenen: gluten (haver), melk, ei, noten (amandel)
EUR 15,-
Cheesecake groot

Doorsnede 25cm
(zeker 15 stukjes)
Beide soorten cheesecake kunnen ook in 25cm doorsnede gebakken worden.vruchten: EUR 27,50
chocolade: EUR 32,50

Taarten (gehele jaar)

Rijstevlaai

Doorsnede 25cm
(12 stukken)
Mijn versie van de rijstevlaai.
Gemaakt met speltbloem van de molen uit Meterik (spelt uit Zuid-Limburg), roomboter en biologische ruwe rietsuiker.

Dit recept bevat ongeveer de helft aan toegevoegde suiker ten opzichte van een reguliere rijstevlaai. Hierdoor proef je de rijst nog beter. Heerlijk!

Allergenen: gluten: spelt, melk, ei.

(recept geïnspireerd door "tante" Inge)
EUR 12,50
Appeltaart met honing

Doorsnede 25cm
(12 stukken)
Appeltaart met honing.
Gemaakt met speltbloem van de molen uit Meterik (spelt uit Zuid-Limburg), roomboter en kokosbloesemsuiker.
Als finishing touch is er wat honing overheen gegoten.

Appels en peren van Van Enckevort uit Sevenum

Allergenen: gluten: spelt, melk, ei, noten: amandel.
EUR 17,50
Worteltjestaart “Vies he?”

Doorsnede 25cm
(12 stukken)
Worteltjestaart met topping van roomkaas en kokos (en pecannoten)
Gemaakt met speltbloem van de molen uit Meterik (spelt uit Zuid-Limburg), roomboter en kokosbloesemsuiker.

De wortels komen van People’s farm of lokale telers.

Allergenen: gluten: spelt, melk, ei, noten: pecan.

(recept geïnspireerd door mindyourfeed.nl)
EUR 20,-

Taarten (seizoen)

Aardbeientaartje met Zwitserse room

Doorsnede 15cm
(6 stukjes)
Aardbeientaartje met Zwitserse room.
Gemaakt met speltbloem van de molen uit Meterik (spelt uit Zuid-Limburg), roomboter en kokosbloesemsuiker.

Aardbeien van diverse lokale telers.

Allergenen: gluten: spelt, melk, ei.

Alleen in NL aardbeienseizoen (voorjaar-zomer)!
EUR 10,-
Pompoen taart met toefjes van roomkaas

Doorsnede 25 cm
(12 stukken)
Gemaakt met speltbloem van de molen uit Meterik (spelt uit Zuid-Limburg), roomboter en kokosbloesemsuiker. Roomkaas van Nederlandse bodem (Lebo).

Pompoen van diverse lokale telers

Allergenen: gluten: spelt, melk, ei.

Alleen in NL pompoenseizoen (herfst-winter)!
EUR 20,-
Chocolade taart met rode bietjes

Doorsnede 25cm
(12 stukken)
Chocolade taart met "verstopte" rode bietjes. Naar keuze met roomkaas topping of pure chocolade topping.
Gemaakt met speltbloem van de molen uit Meterik (spelt uit Zuid-Limburg), roomboter en kokosbloesemsuiker.

Biet van People ’s farm.

Allergenen: gluten: spelt, melk, ei.

Alleen in NL bietenseizoen (herfst-winter-vroege voorjaar)! Soms heb ik nog ingevroren biet en kan deze ook buiten het seizoen gemaakt, dit kan ik (nog) niet garanderen.
EUR 25,-

Cupcakes

Citroen cupcake
Gemaakt van speltbloem van de molen in Meterik. Klassieke citroen cupcake met vulling van blauwe bessenjam en topping van lemoncurd room.

Allergenen: gluten (spelt), melk, ei.
EUR 2 per stuk. Minimale afname 6 stuks
Appelhavermout cupcakeHavermoutcupcake met speltbloem en volkorenspelt. In het beslag zit appel en een vulling van caramel. Topping van kaneelroom met caramel.

Allergenen: gluten (spelt), melk, ei.
EUR 2 per stuk. Minimale afname 6 stuks
Chocolade cupcake met verstopte biet en frambozencrèmeGemaakt van speltbloem en eerlijke chocolade. Een topping van botercrème met framboos maakt het af.

Allergenen: gluten (spelt), melk, ei
EUR 2 per stuk. Minimale afname 6 stuks